Activitats setmanals

Tagamanent a Facebook

Agenda

Carregant... Carregant...

Activitats esportives

Un nou conjunt de rutes en BTT per l´Alt Congost

Els municipis d’Aiguafreda, Balenyà, Centelles, el Figaró-Montmany, Sant Martí de Centelles, Tagamanenti Tona, promouen un conjunt de tretze rutes per BTT que es poden entrellaçar i, així, poder allargar-les segons les preferències de cada ciclista, segons els quilòmetres o el grau de dificultat.
Gran part d’aquestes rutes passen per pistes forestals o camins en bon estat de conservació, cosa que les fa ideals per a la pràctica esportiva en família i a més permet poder contemplar espais de gran interès cultural i paisatgístic.

Per accedir a les diferents rutes podeu clicar els següents enllaços:

Ruta resseguint el riu Congost
Ruta Enmig de Tagamanent

Guia d’activitats esportives Alt Congost

La Guia esportiva de l’Alt Congost és un document dissenyat amb l’objectiu de proporcionar als joves dels municipis de l’Alt Congost la possibilitat de practicar l’esport que desitgin.

A la Guia (que trobareu al document adjunt) hi consten les entitats esportives dels set municipis (Aiguafreda, Balenyà, Centelles, El Figaró-Montmany, Sant Martí de Centelles, Tagamanent i Tona) que han cedit voluntàriament les seves dades de contacte per tal de facilitar la tasca als esportistes, i així poder contactar més fàcilment amb l’entitat esportiva corresponent.

Esperem que sigui del vostre interès.

Podeu accedir a la guia d’activitats esportives clicant en aquest enllaç